Az elmúlt egy év számokban

Gondoltunk rá, hogy kellene valami összefoglalás-szerűt írni, csak még nem jött az ihlet. Addig is megpróbálom a készülendő bejegyzést tehermentesíteni a számoktól. Nézzük sorban. 🙂

Egy évet voltunk egy országban, két albérletben. Összesen 22 államban jártunk, persze ebben volt olyan is, amin csak keresztülautóztunk, de azért a többségéből érdemben is láttunk valamit. 31 hotelben aludtunk 47 éjszakát, nem számítva azt a 10-et, amit kiérkezésünkkor töltöttünk Nashville-ben, amíg nem lett saját albérletünk. Összesen több, mint 28 ezer km-t autóztunk, ami nem is olyan sok, de ha figyelembe vesszük, hogy csak nagyon kicsi része (néhány százalék) volt Nashville-ben, tehát szinte mind utazással jött össze, akkor már elég nagy érték. Hogy a blog se maradjon ki, a mostanit is beleszámítva 196 bejegyzést írtunk 2105 képpel, 218 komment érkezett, a látogatásokról pedig álljon itt egy összesítő ábra:

blog-statistics

Köszönjük, hogy ilyen sokan voltatok kíváncsiak ügyes-bajos hétköznapjainkra, ez mindenképp ösztönzőleg hatott ránk. 🙂

Nórinak még eszébe jutott, hogy vajon hányszor ettünk McDonald’s-ban, nos, a banki kivonatok szerint a szám 16, ami USÁ-hoz mérten talán nem is vészes, de ehhez az is hozzátartozik, hogy nem ez az egyetlen gyorsétterem-hálózat errefelé. 🙂 A másik pedig, amire felhívta a figyelmemet, hogy összesen 36 pennyt tekert magának, amit 5 egyéb érmével egészített ki.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

És a legfontosabb, ami azt hiszem, nem fog megismétlődni: az autómnak négy tolatólámpája volt. 😀

Új hozzászólás írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s