Myrtle Beach, SC

A Huntington parktól nem messze fekszik Myrtle Beach, Dél-Karolina népszerű üdülőhelye, ahol a hátralévő időt töltöttük. Az utóbbi hónapok látnivalókkal-programokkal teli utazgatásai után zárásként beterveztünk egy olyan napot, amikor nem megyünk sehova, csak helyben téblábolunk a hotel-étterem-part háromszögben. Ezt sikerült is maradéktalanul teljesítenünk, így nincs túl sok mesélnivaló, Myrtle Beach amolyan tipikus tengerparti üdülőhely, habár nincs annyi pálmafa, mint Floridában, és télen az időjárás is hűvös, de így augusztus végén még 30 ºC körüli meleg és 28 fokos óceán várt minket.

Némi fürdőzés után körbejártuk a Celebrity Circle-t (“Broadway at the Beach”), habár az üzletsorra hamar ráun az ember, de kifogtunk egy szuper olasz éttermet, úgyhogy mindenképpen megérte arra sétálni.

Az estét a Boardwalk-on töltöttük, ami itt is egy, a part mentén húzódó pallót takart éttermekkel, óriáskerékkel, szabadtéri zenével, meg hasonló turistacsalogató dolgokkal. Egészen hangulatos helynek bizonyult, késő estig sétálgattunk a környékén, majd lementünk a sötét partra is, élveztük a langyos szellőt és a lábunk alatt ropogó homokot, hallgattuk a hullámokat, és számvetést készítettünk az elmúlt évről. A horizonton mintha már látszott is volna Európa. 🙂

Új hozzászólás írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s