Keleti part

Florida és a nyugati part után túl vagyunk a harmadik, minden bizonnyal utolsó nagy körutunkon is, ami a keleti part közelében vezetett 12 napon és 2326 mérföldön (3743 km) át. A Niagara-vízesés felé indultunk, majd New York-tól ereszkedtünk le délre, kinéztünk az óceánpartra, majd az Appalache mentén visszaértünk Nashville-be:

Tracklog

Szokásunkhoz híven külön bejegyzéseket írunk majd, ahogy az időnk engedi. Az utat négyesben tettük meg Viktorékkal, helyváltoztatáshoz az alábbi szamarat béreltük ki, a Mustang ugyanis amilyen jó túraautó két személynek, olyan kényelmetlen négynek.

Altima elölről

Tehát Nissan Altima, 2.5 literes benzines, fokozatmentes automatával. Nórinak megígértem, hogy nem fogok állandóan az autóról értekezni, úgyhogy gyorsan le is tudom néhány mondatban: nagy, kényelmes, halk, mindene kulturált, elég erős, a fogyasztása a teljes távon 6.59 L/100km-re jött ki, ami egy ekkora kasztniban lévő 2.5 literes benzinestől figyelemreméltóan alacsony érték, pláne hogy tele is volt, és a klíma is folyamatosan ment. Eleinte furának tűnt, ahogy konstans fordulatszám mellett gyorsul az autó (á la Babetta), de meg lehet szokni. Egészen jó használati tárgyat raktak össze ott keleten, és ezzel el is mondtam mindent. Arra született, hogy tökéletes legyen, és csendben tegye a dolgát a fontosabb dolgokkal foglalkozó tulajdonosa alatt. Nem a vágy tárgya, csak egy mindennapi eszköz, valahol félúton a kenyérpirító és az imbuszkulcs között. Szóval jó autó ez, csakhát kit érdekel? 🙂 Persze az is lehet, hogy a 10 évvel későbbi önmagam mást mondana.

Altima hátulról

A lányoknak sorry-sorry-sorry, ezzel le is tudtam az autós szekciót, jöjjenek hát a helyszínek!

Új hozzászólás írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s