17-Mile Drive, CA

Este felé, de azért még naplemente előtt értünk Monterey környékére, úgyhogy célba is vettük a 17-Mile Drive-ot, ami egy megállókkal teli kis autós/biciklis körút a parton, hosszáról a neve árulkodik. Talán ez volt az egyik legszebb hely, ahol az utunk alatt jártunk, nagy kár, hogy az időjárás nem volt kegyes hozzánk: kb. 8 ºC és borzasztó erős szél fogadott, az autóból alig lehetett kiszállni (az ajtó “magától” becsapódott…), ráadásul az óceán miatt sóval teli szélről beszélünk, ami másodpercek alatt telepöttyözte a fényképező lencséjét, amit aztán az autóba visszaülve lehetett puceválni. Így aztán csak kutyafuttában lőttem néhány képet, és a tájban is inkább csak az autóból gyönyörködtünk.

A végére aztán alábbhagyott a szél, és sikerült egy kis időt eltölteni az egyik megállónál, úgyhogy egy étkezéssel egybekötve megvártuk a naplementét.

Végül visszaültünk az autóba, és San Francisco felé vettük az irányt, két órányi út állt még előttünk. Hosszú nap volt, estére 460 mérföldön lettünk túl, nem volt nehéz elaludni. 🙂

Új hozzászólás írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s